Výlet 7. A za třetí místo v soutěži Můj werk

27. 6. 2014

Výlet 7. A za třetí místo v soutěži Můj werk

Hádejte, co má společného verk, Dolní Lomná, Česká televize, rozzuřený kozel a číslo 26! Společným jmenovatelem je přece páteční (23. 6.) výlet 7. A do Dolní Lomné. Pokud chcete vědět, jak spolu tyto pojmy souvisejí, čtěte dál!

Výlet si 7. A zasloužila třetím místem v soutěži Můj werk, kterou zorganizovaly Třinecké železárny. Cenou za bronzové umístění byl jednodenní pobyt v penzionu Beskydka. O všech šestadvacet účastníků (žáci + 2 učitelé) bylo postaráno opravdu královsky - od kulturních zážitků (zoofarma, muzeum v Dolní Lomné, naučná stezka), přes sportovní vyžití (fotbal, střelba ze vzduchovky, stolní tenis) až po uspokojení kulinářské (svačina, oběd, večeře). Číslo 26 tak představuje množství spokojených účastníků.
Jako na zavolanou zrovna toho dne kráčel po naučné stezce kromě nás i malý štáb ostravské České televize, aby o Dolní Lomné natočil krátkou reportáž, takže z některých účastníků se rázem staly televizní hvězdy. Posuďte sami na tomto odkazu (zmíněná reportáž začíná v čase 19:05):

http://www.ceskatelevize.cz/porady/10122978233-udalosti-v-regionech-ostrava/414231100030620/


A rozzuřený kozel? To byl asi jediný nevlídný tvor, kterého jsme toho dne potkali - nebo jsme ho možná jenom nepochopili a jeho kopýtka na ramenou některých žáků a paní učitelky jsme si špatně vyložili.
Děkujeme moc pánům z Odborového svazu KOVO za krásně prožitý den!

Michal Foff za všechny účastníky

 



blok