Veřejná prezentace seminárních prací

21. 6. 2012

Veřejná prezentace seminárních prací

Tvůrci nejlepších seminárních prací předvedli 12. června výsledky svých zkoumání na veřejné prezentaci v aule školy.

Za účasti rodičů, vedení školy a města, učitelů, spolužáků a žáků 8. ročníků se představili: Klára Obročníková, ta ve své práci navrhla zařízení studentského pokoje, Martina Orliczková, která zkoumala oblíbenost výukových předmětů mezi žáky, Kristýna Cieslarová zase studovala první týdny života hříběte, Denis Heczko přiblížil historii olympijských her, Dominika Kantorová s Markétou Szmekovou připomněly návštěvu prezidenta Masaryka v Třinci, Marek Lipowski všechny okouzlil prezentací automobilu Škoda, Karolína Harmatová se svěřila, kdo je její oblíbený umělec, a Kristýna Hlavatá se zaměřila na slavná baletní díla.

I když veřejně nevystoupili, za mimořádné úsilí věnované zpracování byli také oceněni Jana Kyvalská, Petra Kaszturová, Markéta Šinalová, Klára Brudná a Tomáš Chodura.

Hodnotila se rovněž celková úspěšnot závěrečné práce, a to podle přísných měřítek. Do celkového pořadí byly započítány body za písemné zpracování seminární práce, její upoutávka (hodnotili žáci 8. ročníku), prezentace (hodnotili žáci i učitelé). Z 53 prací se v první desítce umístili:

1. Klára Obročníková

2. Kristýna Hlavatá

3. Karolína Harmatová

4. Dominika Kantorová a Markéta Szmeková

5. Kristýna Cieslarová

6. Jana Kyvalská

7. Denis Heczko

8. Martina Orliczková

9. Lucie Malcová

10. Tomáš Chodura

Děkujeme letošním žákům 9. ročníku a hodně úspěchů při vytváření závěrečných seminárních prací přejeme letošním osmákům.



blok