Táborové zpravodajství

12. 8. 2014

Táborové zpravodajství

Koukněte, jak se nám daří!

V neděli jsme přijeli a přivezli si pěkné počasí, zahráli spoustu her a seznámili se s celopobytovou hrou "Osídlování Dove Creek". Dozvěděli jsme se, že si musíme vydělat dolary, abychom si mohli koupit pozemek, následně ho oplotit, vykopat studnu, postavit dům, postavit stáje pro koně, chlévy pro krávy, nakoupit koně a krávy a ostatní dobytek. Zkrátka učíme se hospodařit.

V pondělí dopoledne jsme se vypravili do Řeky na bazén, zahráli si vodní hry i beach volejbálek a podařilo se nám utéct dešti, který nás odpoledne trochu zlobil. Ale to nám vůbec nevadilo, zahráli jsme si skvělou hru alias Activity - děti kreslily a předváděly a ostatní poznávaly, co to je. Poté se všichni připravovali na Talent (viz fotky). Večer ještě proběhla oblékací hra, nejlepší bylo družstvo Crusaders, zástupce Peťa měl na sobě neuvěřitelných 55 věcí.

Úterní dopoledne mělo nádech "školy" - děti se musely naučit nazpaměť legrační básničky a poté je zopakovat doslova vedoucím. Velcí pak měli za úkol najít "ztracené" klíče a malí nakreslit dle anglických pokynů příšerky. Během dne nastala krize na americké burze, všechny komodity zdražily a děti se s vedoucími nedomluvily jinak, než anglicky.

Po obědě si všichni zahráli bingo o dolary, aby měli za co nakupovat potřebné věci do hry, a proběhli se po lese a splnili spoustu úkolů.



blok