Sportovní úspěchy v letošním školním roce

19. 5. 2010

Sportovní úspěchy v letošním školním roce

Protože jsme velice pyšní na své děti, které se v současné počítačové době opravdu umějí hýbat, chceme se s vámi podělit o jejich letošní úspěchy.

Sportovní soutěže na 1. stupni za 2. pololetí
Únor 2010 - šplh - pro dívky a chlapce ze 4. a 5. tříd: čtyřčlenné družstvo děvčat se umístilo na 3. místě. Soutěže se zúčastnilo 7 škol z Třince a blízkého okolí. Nejlepší časy: Karolína Kostková 5,25 s a Jan Lasota 5,54 s.
Březen 2010 - vybíjená dívek: v konkurenci 5ti třineckých škol naše děvčata obsadila 2. místo a postoupila do okresního kola ve Frýdku-Místku, kde vybojovala také krásné 2. místo, což je zatím nejlepší umístění v tomto turnaji v okresním kole. Nejlepší hráčka - Kateřina Havlová.Chlapcům o vlásek uniklo 3. místo. Chlapeckých družstev bylo 8.
Duben 2010 - turnaj v minikopané - MC Donalds CUP: místo konání - stadion na Lesní - umělá tráva. V kat. A / 2.-3. třídy/ hrálo 6 mužstev a v kat. B (4.- 5. třídy) dokonce 8 mužstev.Tentokrát chlapci na medaile nedosáhli, ale gratulujeme samozřejmě i ke 4. místu. Nejlepší hráči - Filip Mikler a Jan Lasota.
Jsme rádi, že se těchto sportovních aktivit organizovaných naší školou zúčastnilo téměř 400 dětí 1. st. ZŠ z okrsku Třinec.



blok