Sběr starého pečiva a lesních plodů se vydařil

23. 2. 2018

Sběr starého pečiva a lesních plodů se vydařil

Soutěž ve sběru kaštanů a žaludů je u konce. Myslivci si odvezli celkem 372,8 kg. Výsledek je krásný, i když jsme ani zdaleka nedosáhli 785 kg plodů jako v minulých letech. Umíte si představit, kolik by se nasbíralo kaštanů a žaludů, kdyby sbírali všichni žáci?

Zvířátka v lesích kolem Ostrého, kam náš sběr mířil, se nemusejí bát hladu v zimních měsících. Za to patří poděkování všem sběračům - bylo jich více než 30.

Velké díky patří obzvláště Nikolasi KUKUCZKOVI, který sám nasbírala přes 90 kg žaludů a kaštanů! Následovali jej pak PENČÁKOVÁ Kateřina, POLNÍKOVÁ Veronika, FIZEK Jakub, KOUDELKA Šimon, BUBÍK Jakub, VESELÁ Amálka, KOTASOVÁ Natalie, FILIPEC Ondřej Bořivoj, OLSZAR Petr, FERFECKÁ Sára, LUKÁNKOVÁ Marina aj., kteří taktéž nasbírali mnoho desítek kilogramů „zvířecích dobrot". Děkujeme i našim nejmladším sběračům, PYSZKOVÉ Lindě, KLUSOVI Václavu a MARKOVÉ Aleně z prvních tříd!

Taktéž bychom opět Chtěli moc poděkovat všem, kteří se s námI zapojili do sběru pečiva. Na pečivo je jako vždy CELOROČNĚ připravena nepřehlédnutelná nádoba na respiriu. 

Jako malé poděkování jsme pro Vás na našich stránkách připravili fotogalerii zvěře, která si na Vašem pečivu pochutnává, a především fotografie našich nejlepších sběračů, kteří byli ohodnoceni sladkostmi a  ti nejlepší i hodnotnými cenami, jako flash disky v dřevěním designu,svítící nabíjecí kablík k mobilu, hi-fi sluchátka, zipová sluchátka, hlavolamy, kalendáře, pokladničky, pexesa a mnohými dalšími.


Mnohokrát děkuje

Mgr. Robert Szuścik



blok