Pěvecká soutěž Rozvíjej se, poupátko 2022

27. 5. 2022

Pěvecká soutěž Rozvíjej se, poupátko 2022

Finálové kolo se konalo v neděli 22.5.2022 v DDM Třinec. Konkurence byla obrovská, zpívali ti nejlepší z celého regionu. Hodnoticí porota deseti porotců určila v kategorii 8. a 9. tříd za vítěze Helenu Pustówkovou z 9.D.

 

Naši žáci se do finále dostali z regionální kola, které pro Třinecko proběhlo  11.5.2022 v KD Střítež.

Byly to Sophie Kotlárová a Klára Lasotová, které obsadily ve svých kategoriích 2. místo, a Helena Pustówková, která  si ve své kategorii  vyzpívala 3. místo.

Naši školu dále reprezentovali: Sophie Kotlárová (1.C), Adéla Černá (1.C), Klára Lasotová (3.A), Eliška Christová (3.C), Tereza Holíková (4.B), Nela Müllerová (4.A), Dominik Swienczyk (6.D), Karolína Raszková (7.C), Anna Cubrová (7.C), Nela Putnocká (8.C), Anna Rusnioková (8.C), Karolína Kantorová (8.B) a Helena Pustówková (9.D).

Název pěvecké soutěže – projektu Rozvíjej se, poupátko symbolizuje jeho hlavní cíl – poskytnout dětem a mládeži podmínky a příležitost k rozkvětu jejich talentu. Do projektu jsou zapojeny tři regiony: Mikroregion obcí povodí Stonávky, Třinecko a Jablunkovsko. Pěvecká soutěž je určena dětem a mládeži ve věku od 6 do 21 let. Do této soutěže se zapojilo 30 různých škol – českých, polských, slovenských i středních.

Všem zúčastněným děkujeme za reprezentaci naší školy a výhercům blahopřejeme.



blok