Listopad patřil kouzelným bytostem

7. 12. 2022

Listopad patřil kouzelným bytostem

Začátek listopadu se letos nesl v duchu kouzelných bytostí a strašidel.

Nejdříve se po podzimních prázdninách rozhodovalo v soutěži o nejkrásnější dýni a nejlepší strašidlo. Soutěž byla opravdu vydařená, protože se nám sešlo neuvěřitelných 78 výtvorů. Ve velké konkurenci nakonec v soutěži o nejlepší dýni vyhrála Vendula Szotkovská z 6.A, 2. místo obsadila Ema Tomanová z 1. A a 3. místo patří Dianě Vyšinské z 1. D. Nejlepší strašidlo vyrobil Dominik Pajestka ze 4. C, na druhém místě se umístila skupinová práce třídy 3. B a Ema Kubásková z 5. C, 3. místo pak obsadil Richard Franek z 5. A.

3. listopadu se ve škole sešly kouzelné bytosti, žáci si výuku zpestřili výukou v kostýmech. Pozadu nezůstali ani učitelé, kteří svými kostýmy příjemně a vtipně ozvláštnili vyučování.

Odpoledne se pak žáci prvního stupně vydali na naučnou stezku kouzelných bytosti. Cestou se mohli potkat s čarodějnicemi, vodníky, lesními skřítky, bludičkami či bílou paní, které si pro ně vytvořili žáci z 8. a 9. ročníku.  Starší žáci si už museli na cestu posvítit lampiony, čímž dotvořili atmosféru celého kouzelného dne.

 

Školní parlament



blok