Fotodokumentace rekonstrukce školy 2 a 3

15. 8. 2013

Fotodokumentace rekonstrukce školy 2 a 3

Do půli srpna se při pohledu zvenčí zdá, že byla "pouze" vyměněna okna a začínají práce na zastřešení pavilonů. Spousta práce je ale odvedena uprostřed školy.

Z moderních stavebních materiálů vznikly nové příčky budoucích místností, pracuje se na elektroinstalaci a na instalaci vody, v mnohých částech je už hotovo. Nastoupit tak mohli zedníci, kteří zahlazují zdivo. Zajímavé je také sledovat dění v šatnách. Tam je kromě instalace oken odveden největší díl práce na nových podlahách. Velkou rychlostí byla škola zastřešena, a protože je počasí víc než příznivé, zdá se, že se největší část podaří dodělat za krásného bezdeštivého počasí a střechou už nepoteče...

Do konce srpna už každý vidí, že téměř celá škola je pod střechou. Výjimku tvoří pouze nadstavba nad prvním stupněm. Vedle zedníků a elektrikářů už školou procházejí party dlaždičů a malířů. Základní nátěr už má většina chodeb, také respirium. V šatnách je na nivelační vrstvě položena už vrstva betonu, která čeká na dlažbu. Chodbou u jazykové učebny už se netáhne příkop, toalety v patře se prozrazují odpadními rourami na stropech kabinetů v přízemí. Konkrétní tvar také dostává už i nadstavba, k nebi se zřetelně rýsují její zdi.



blok