Den otevřených dveří 2024

6. 2. 2024

30. ledna naše škola otevřela opět své dveře pro návštěvníky, zejména budoucí prvňáčky a jejich rodiče. Přišli se k nám podívat nejen oni, ale přivedli s sebou také své sourozence či babičky.

 

Žáci z  5. a 8. tříd, kteří se zhostili úkolu průvodců, školu ukázali postupně více než stovce návštěvníků. Společně prošli osm stanovišť, která představovala činnost především v odborných pracovnách.

Byly to tělocvična, školní knihovna, jazyková učebna a školní aula, zastavení byla také v kuchyňce, kde si děti mohly zdobit perníčky a rodiče si odpočinout u kávy, v učebně robotiky, v chemické laboratoři, kde se nechali fascinovat chemickými pokusy, a v družině, tam se návštěvníci seznámili s činnostmi,  které škola nabízí po skončení vyučování.

Na každém stanovišti se návštěvníci nejen dozvěděli zajímavé informace, ale měli také možnost zapojit se do nejrůznějších aktivit, a tak si každý ze dne otevřených dveří mohl odnést co nejvíce.

Děkujeme všem, kteří 30. ledna navštívili naši školu. Jsme rádi, že jsme  mohli  být vašimi průvodci a doufáme, že se ti nejmenší z vás brzy stanou součástí naší školní rodiny. Jsme připraveni vás přivítat a podpořit na vaší cestě vzděláním.



Za celý kolektiv Mgr. Diana Ciencialová



blok