Plenární schůze SRPŠ a schůzka s rodiči vycházejících žáků

22. 10. 2013

V úterý 22. října 2013 se ve školní tělocvičně konala plenární schůze SRPŠ a po ní třídní schůzky a schůzka s rodiči vycházejících žáků s výchovnou poradkyní.

Na plenární schůzi nejprve ředitelka školy paní Halina Franková seznámila plénum s hlavními body výroční zprávy školy za uplynulý školní rok a vysvětlila situaci s přestavbou. Za školskou radu vystoupila paní Milada Hejmejová. Zprávu za SRPŠ pronesl jeho předseda pan Ivo Gaszek a paní Ivana Rakowská informovala o hospodaření sdružení. Plénum jednotně odhlasovalo příspěvek 150 korun na žáka. O novém složení výboru a dalších aktivitách SRPŠ budete informováni na našich stránkách v odkaze SRPŠ.

Poté výchovná poradkyně paní Jitka Mikesková informovala rodiče vycházejících žáků o přijímacím řízení na střední školy. Vystoupili také dva zástupci třineckých středních škol. Aktuální informace k přijímacímu řízení získávají žáci také v předmětu volba povolání a jsou na našich stránkách v oddíle přijímaní na střední školy a také na webových stránkách jednotlivých středních škol.



blok