Vánoční zpívání 2017

25. 12. 2017

Opět se celý předvánoční týden nesl ve znamení největší školní akce - Vánočního zpívání, tentokráte s názvem České Vánoce. Jako každý rok bylo i letošní vystoupení provázeno vánočním jarmarkem a návštěvníci si mohli oddechnout v kavárničce.

Všichni žáci i učitelé si letos zazpívali české vánoční koledy. Odpolednem provázeli talentovaní moderátoři Marie Spilaková a Damián Kirschnner ze 7. ročníku a Kvido Kozlovský s alternujícím Daliborem Miechem z 9. B. Na vánočním jarmarku bylo opět k vidění velké množství vánočních ozdob, které malí prodavači a výrobci v jednom téměř vyprodali. Výtěžek bude opět použit pro účel, který vzejde z návrhu žákovského parlamentu. Také ve vánoční kavárničce se prodalo nebývalé množství chutných zákusků a kávy. 

Přestože mají kapacity školy své meze, o vánoční zpívání je stále větší zájem. Je jen škoda, že není možné uspokojit všechny zájemce o zhlédnutí vystoupení přímo v tělocvičně. Snad alespoň část z nich ocenila, že vystoupení mohla zhlédnout i na velkoplošné obrazovce na respiriu.



blok