Sběr starého pečiva a lesních plodů se loni vydařil

8. 9. 2015

Sběr starého pečiva a lesních plodů se loni vydařil

Chtěli bychom moc poděkovat všem, kteří se minulý rok zapojili do sběru pečiva.

Akce stále pokračuje a opět bychom chtěli za všechny myslivce a rybáře poprosit všechny žáky, učitele, rodiče i další, aby se s námi zapojili do sběru starého, suchého, slaného, sladkého, mastného či jiného pečiva, které je škoda vyhodit, když může být nejen v zimních měsících použito k přikrmování lesní zvěře a ryb. Na pečivo je jako vždy připravena nepřehlédnutelná nádoba na respiriu.
Velké díky patří i školní družině a jejím žákům, obvzlásť Terezce Čimburová, která nasbírala přes 100kg žaludů a kaštanů! Následovali ji pak Aneta Motyková, Aneta Bystroňová, Tomáš Turoň a Radim Skudrzyk, kteří taktéž nasbírali mnoho desítek kilogramů „zvířecích dobrot". Děkujeme i dalším tj. Viktorii Tomancové, Ludmile Kisialové, Janu Nguyenovi, Jessice Dančevské, Dominiku Lipowskému, Nikolasi Kukuczkovi, Gabriele Kostkové a především naší nejmladší sběratelce Alexandře Chovaneczové z bývalé první třídy!
Jako malé poděkování jsme pro Vás na našich stránkách připravili fotogalerii zvěře, která si na Vašem pečivu pochutnává.
Mnohokrát děkuji, s pozdravem

Mgr. Robert Szuscik, text i foto



blok